22 de maig 2009

La Pèrgola 28. AEJE i Club de Lectura Juvenil

Article de La Pèrgola:

Ja està aquí ja arriba el 28 tiririt!! (en to de l’Arale queda bè). Ajajaj Val, això seria una patinada.

Avui al programa hem comptat amb Elvira Ferrando i Pau Fernández, Vice-presidenta i President de l’Associació d’Empresaris de Jesús (AEJE). Amb ells hem conversat sobre l’associació, el seu creixement de membres amb uns pocs mesos i els seus projectes immediats.

Un dels projectes es l’edició d’una guia del comerç i de les diferents activitats empresarials que es realitzen a Jesús per donar a conèixer les activitats empresarials de Jesús.

Un dels temes que més podeu conèixer es el concurs de dibuix que han organitzat per trobar una moscota i un nom per a la mateixa. Al concurs poden participar Jesusencs menors de 18 anys, i està dotat d’un premi de 100€ per al dibuix guanyador i 50€ per al nom de la mascota.

Els premis amb xocolatada inclosa serà a festes de Jesús i també hi haurà alguna que altra sorpresa, però per saber-ho tindreu que escoltar el programa.

A la segona hora hem comptat en Clara del Punt Jove. Hem presentat el Club de Lectura Juvenil que s’inicia el dia 6 de juny amb un conte de Geronimo Stilton.

Tot això i més amb els nostres tertulians, els esports i la cultura, regadet en cerveseta del Pub La Lluna, unes pastes del Forn de Carlos Ripollés i uns entrants del Restaurant Amaré.

1 comentari: