8 de maig 2009

La Pèrgola 26 amb Joan Panisello

Ja torna a ser divendres i La pèrgola arriba al programa 26.
Ahir va ser un dia molt radiofònic, ja que primer vaig estar a El Prat Ràdio, al programa de Laura Quinto, i després a preparar La Pèrgola TV i gravar el programa radiofònic.

Aquí teniu l’article de La Pèrgola i el programa que fàcilment podeu descarregar.

Ja torna a ser divendres, això vol dir que torna La Pèrgola a la ràdio, ja que ahir vam tenir la versió televisiva al nostre canal de TV per internet.

Com sempre, els nostres patrocinadors ens han ajudat a fer que les estones que passem fent el programa a la sala Jordi Brull de l’EMD de Jesús siguin més agradables, i es que tot es més fàcil amb unes cervesetes del Pub La Lluna, unes pastetes del Forn de Carlos Ripollés i uns entrants del Restaurant Amaré.

En aquest programa, el 26, ens a visitat
Joan Panisello (Lo Ceramista), l’artista més internacional de casa nostra. Amb ell hem conversat sobre el seu treball, com s’inspira, anècdotes i moltes coses més.
Si voleu saber tot el que hem comentat tindreu que descarregar el programa que trobareu al final d’aquest article o escoltar La Pèrgola avui
divendres de 12 a 14h , de 21 a 23h, o dissabte de 10 a 12h.

Recomanem especialment que escolteu l’entrevista amb un artista que després de 40 anys treballant encara es considerat un avantguardista i innovador amb el seu treball, tot un referent i exemple per a les noves generacions.

La seva obra es pot trobar per tot el planeta, d’Argentina fins al Japó i del Vaticà fins a Nicaragua. La seva obra ha vist molts països i paisatges diferents amb més de 200 exposicions arreu del planeta.

A si!!, ens deixàvem una cosa!!, en Joan es finalista a Jesusenc de l’any, així que voteu-lo!!!. (bé... també podeu votar a La Pèrgola... ajajajaj).

Aquí teniu el programa 26 de “La Pèrgola”.

Programa 26 Part 1 (entrevista amb Joan Panisello)

Programa 26 Part 2 (Cultura, esports i les nostres coses)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada