6 de maig 2009

La Pèrgola a Jesusencs de l’any


A l’octubre del 2008 vam iniciar un nou projecte que portàvem preparant des de pasqua del 2007, encara que tot va començar un dia que fèiem el programa “el far del sud” per a Ràdio Delta, que per cert, es gravava tot a Jesús.

Era la setmana anterior a la Marató de TV3 a Jesús, i com els de l’equip del programa ( Pere Panisello, Jesús Cid, Eusebi Morcillo, Ester Besolí i jo) érem de la comissió, havíem quedat per a sopar a Casa de l’Eusebi, on fèiem el programa, amb la Regidora de Cultura de Jesús, la incansable Dolors Queralt. Ella va arribar quan encara no havíem acabat i esporàdicament la vam fer parlar, ja que el tema era La Marató.

Allí la Dolors ja va dir “I per què no ho feu sobre el poble a més de fer-ho per al Delta?”, i aquí vam començar a moure fils per a que al mes d’octubre del 2008 pogués néixer “La Pèrgola”, finalment a Ràdio Tortosa.

Set mesos han passat des de el primer programa, i aquesta setmana ja arribem als 26 programes, amb l’afegit que fem els programes pel nostre canal propi de TV d’internet, tenim tots els programes al web... Això demostra, una vegada més, que si tens ganes de treballar i de fer coses, ho pots fer, tot es posar-hi ganes, treball i il•lusió.

Ara ens trobem amb una sorpresa molt grata, i es que per votació popular, la gent de Jesús ens ha nominat com a Jesusencs de l’any, juntament amb una gent molt important del nostre poble.

És un honor estar en aquesta final amb un artista internacional com Joan Panisello ( Lo Ceramista), un metge com Antonio Ferruz (Lo Practicant) i una entitat com es el Grup Cicloturista.

Aquest premi el concedeix la Fundació Josep Puig des de l’any 1997, i es pot votar amb les butlletes que surten a l’Informatiu Jesusenc.

Ni de bon tros ens mereixem guanyar, però donem les gràcies per donar-nos aquest petit i gran reconeixement. Als membres de l’equip del programa ens ha fet una gran il•lusió. A ells els hi dono les gràcies per formar aquest equip on dóna goig treballar, i on per damunt de tot ens ho passem pipa!. Ells són Pere Panisello, Xavi Subirats, David Garcia, Eusebi Morcillo, Ester Besolí i Jesús Cid.

Gràcies companys, i a seguir treballant!.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada