10 de juny 2009

La Pèrgola tanca temporada amb un concert.


Divendres es celebra la festa del final de la 1ª temporada de La Pèrgola, el nou programa que hem fet a Ràdio Tortosa.

Si ja vam celebrar un concert el dia de la presentació, després de veure l’èxit que ha tingut la 1ª edició de La Pèrgola hem decidit a fer-ne un altre, envoltats d’amics i companys que han estat amb nosaltres, i per descomptat, per poder estar amb tothom que vulgui celebrar aquest èxit que es cosa de tots.

La festa serà al pati de la Immaculada, a La Pèrgola i serà d’entrada gratuïta.

A les 22h començarà un concert que comptarà amb Riu en So, Anna Amaré i Eric Vinaixa, i comptarà amb l’actuació de Munioatto Xou.

L’acte serà presentat per la presentadora del Canal TE de televisió Diana Mar.

Riu en so


Anna Amaré http://www.annaamare.com/


Eric Vinaixa http://www.myspace.com/rodamonsmusica


Personalment me fa molta il•lusió aquesta festa. Arribar als 31 programes a sigut tota una aventura. Eren molts els que no confiaven en nosaltres, però també molts els que han estat duran aquests mesos al nostre costat.


No voldria deixar de dir que estic profundament agraït als músics que divendres tocaran a la festa, ja que ni de bon tros podem pagar el seu catxé. Ells són uns dels molts personatges que ens ajuden a que aquest projecte tingui un sentit, ja que amb diners tot es pot fer i nosaltres no en tenim, però quan veus professionals que col•laboren, ajuden, s'ofereixen, participen... sols pots dir gràcies i mil gràcies.

En un altre article ja hem centraré a comentar com a sortit la idea del concert i com han acabat aquesta gent tocant a la festa.


Avui farem l’últim programa de la temporada i serà el 3r que fem sense la ràdio, ja que com sabeu la radio de Tortosa està de trasllat i al lloc on està ara mateix no hi ha llum..., però nosaltres seguim endavant, sense llum i amb els nostres mitjans.


Un últim apunt, amb tres anys fent ràdio, es el primer cop que mai han dit, suggerit... dir o no dir segons quines coses, persones, partits, entitats... Jo crec que això es un apunt molt positiu. Potser no calia comentar res...però les coses s’han de dir!.

Us esperem a la festa!!.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada