13 de maig 2009

Fotos denúncia 1. Aparcaments a Tortosa

Ahir al matí vaig entrar a Tortosa un moment i casualment tenia la càmera de fotos al cotxe del concert de dissabte.

A Tortosa vaig estar uns deu minuts, es a dir, que vaig estar més estona per entrar i sortir que la feina que anava a fer.

En un moment vaig captar unes bones imatges sobre el comportament d’alguns conductors a la ciutat.

Aquí teniu el repertori que vaig poder captar amb menys de mitja hora, ja que no vaig poder fer fotos de tot!!.

1- Surto del poble (Jesús), i com sempre em trobo un cotxe aparcat davant de l’estanc. Als pocs minuts surt el conductor amb el tabac a les mans i està una estona petant la xerrada amb un amic mentre es feia un cigarret. Aquesta situació es pot trobar en qualsevol hora al mateix lloc. El millor es que el carrer del costat estava lliure d'aparcament, a una 15 segons de l'estanc.





2- Entro a la Travessia Mestre Monclús, de direcció única cap a la Plaça del mateix nom, més coneguda com la Plaça del Mercadillo de Ferreries.

Circulo amb el cotxe i en direcció contraria hem trobo un camió de repartiment. Això vol dir que també a recorregut el carrer de la Plaça en direcció contraria.

El camió es para davant d’una botiga de Ferreries i comença a descarregar amb l’ajuda de dos treballadors. Evidentment que tots hem veuen, però cap s’immuta ni un segons, ni tan sols quan surto i començo a fer les fotos. Allí estic esperant uns deu minuts fins que acaben la feina.

Això no es tot, ja que tot just al darrera, uns pocs metres al darrera hi ha una plaça d’aparcament on podia aparcar sense problemes. Ho podeu veure a les fotos.

En aquesta es veu la situació primera al descarregar.







En aquesta es veu el lloc que hi havia a pocs metres per poder aparcar correctament. Si ús fixeu es veu la ratlla de zona blava, ja que la línia groga està invalidada. De pas es veu el camió com surt de la travessia amb direcció contraria. Es a dir, que fa dos carrers sencers en contra direcció.





3- Aquí també un altre camió descarregant a la Plaça Joaquim Bau, més coneguda per Plaça de l’Estadi. Aquí hi ha dos carrils que molts cops es converteixen en un.






4- En aquest cas veiem un bon aparcament per a poder anar al caixer sense tenir que buscar aparcament, i es que el pas de vianants sempre està lliure de cotxes, o no?.


5- I per últim, encara que en vaig veure molts més, tenim un afortunat que té una plaça d’aparcament al costat mateix del mercat, amb el suplement de poder prendre el sol mentre esperes la bossa de la compra.


Entenc que els transportistes tenen que fer la seva feina, però a vegades hi ha gent que abusa massa, i entenc que alguns establiments tindrien que posar zones de càrrega i descàrrega per evitar certes situacions.
Amb el tema d’aparcar on ens rota prefereixo no opinar.

Ja ho veieu, tot això amb mitja hora!. Imagineu si hem passejo per Tortosa tot un matí...

El civisme es cosa de tots.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada